Следва

"Селяните и гениите са единствените хора, които успяват. Шанел беше и двете." Философията на Даяна Врийланд в 40 цитата

Уличният стил на звездите: Деми Мур на летището в Лос Анджелис

Тя обича да пътува.

Celebrities преди 4 години

56-годишната Деми Мур вечно е някъде в движение: миналия месец посети надбягванията във Великобритания, после посети няколко изложби, а вчера Деми бе заснета на летището в Лос Анджелис, вероятно току що кацнала след поредния полет.

Деми, за която твърдим, че е едно от най-ефектните присъствия на червения килим, в обикновения си ежедневен ред залага на комфорта. Тя е отличен пример за онези, които дълго мислят какво да си облекат, когато им предстои полет - в края на краищата спортният екип далеч не е единственият, нито пък стилово препоръчителен вариант.


Няма да повярвате кой е новият на Деми Мур!


Черна рокля със свободна кройка и дълбок отвор на шията, свободно завързан през раменете пуловер, удобни бели маратонки - това са важните елементи в ансамбъла на актрисата, вдъхващи чувство за удобство само като ги погледнеш.

Отделно, можем да очакваме и полетите, и появите на официални събития за Деми да се увеличат - само преди няколко седмици стана ясно, че актрисата ще играе в сериала "Прекрасният нов свят" /Brave New World/ по едноименния роман на английския писател Олдъс Хъксли. Деми ще играе ролята на Линда — смелата и работлива майка на главния герой Джон /в ролята Олдън Ерънрайх/. Това не е първата екранизация на антиутопията - сериалът е римейк на филма от 1998-ма и ще се появи на екран през 2020-та.


Деми Мур стана баба


Информация за снимките все още почти няма, но госпожа Мур със сигурност ще ни държи в течение през Инстаграма си. В момента тя публикува там свои полароидни снимки, взимаме две в този миг - за вдъхновение.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.