Следва

Какво да четем: Хелър и Бредбъри, in english. Разтърсването е пълно

Не се страхувай от тъмното! Четири предизвикателства с Весела Бабинова и издателство "БГкнига"

Почти няма малко дете, което да не се страхува от тъмното.

Books преди 4 години

Ако трябва да бъдем откровени, ние, възрастните, също преживяваме своите кошмари, когато сме изправени пред неизвестното и непознатото.



Често преодоляването на този проблем е въпрос на различна гледна точка, а книгата "Включи Нощта" е примерът, който вдъхновява "БГкнига" да посвети август месец на мотото "Не се страхувай от тъмното".

Актрисата Весела Бабинова прегръща идеята за лятната кампания с предизвикателства не само заради симпатиите си към Рей Бредбъри, но и защото признава, че понякога също вижда малки чудовища в мрака.



В продължение на четири седмици, от първи до двайсет и втори август, Весела ще отправя по едно видео предизвикателство на Facebook страницата на "БГкнига". Участниците, които се включат с коментар под видеата, ще обменят идеи за преодоляване на страха от тъмното, но разбира се, ще имат и шанс за допълнителни награди.

Трима от тях, които за изпълнили всички предизвикателства в периода 1 – 22 август 2019 г., ще спечелят магичен Бредбъри комплект, който включва детските книги "Нявгабъде" и "Включи Нощта", принт с илюстрация на Мира Мирославова и лично послание от художничката.

More Books