Следва

"Купи ми, мамо, Huawei P30 Pro, аз сама ще стана професионален фотограф!"

Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортън

Лейди Гага бе забелязана да целува нов мъж, който не е Брадли Купър

Celebrities преди 4 години

От People съобщават, че поп зведата и актриса е засечена да си разменя целувки с аудио инженера Даниел Хортън миналия уикенд в Лос Анджелис. Според слуховете, именно той е новият мъж до Гага след раздялата с Кристиан Карино.

Ето няколкото най-интересни факта за Хортън в тази връзка, ако нещата се задълбочат - ще търсим и още:

Работил е с Лейди Гага и преди
Според сп. Пийпъл, 37-годишният Хортън е работил за певицата от ноември 2018 година. Притежава Audio Engineering Consulting Group и доскоро е бил част от екипа на музикантите Камила Кабейо, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк.

Преди няколко месеца фенската страница на Гага в Туитър сподели скрийншот от Инстаграм профила на Хортън и разпали слуховете, че двамата работят по нов албум.

Разведен е
От списание Пийпъл знаем, че Хортън вече е бил женен за актрисата в мюзикъли, вкл. на Бродуей - Отъм Гуцарди. Бракът им е сключен през 2013-та, 3 години по-късно по неясни причини е прекратен.

С Лейди Гага изглеждат щастливи заедно
Източник на People споделя, че Гага е изглеждала уверена и спокойна по време на срещата им. С Хортън са прекарали няколко часа в ресторант, в очевидна за околните близост. "Те се целуваха, говореха си, нямаше дистанция между тях", споделя един от източниците.

"Седеше на една от челните маси точно до пътеката и бе ясно, че няма нищо против да я видят". Друг очевидец добавя: "Изглеждаше много щастлива в компанията на мъжа, с когото беше."

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.