Следва

Меган Маркъл пуска капсулна колекция с добре познат моден бранд

"Ангелите" отлетяха? Вярна ли е информацията, че Victoria's Secret отменя шоуто си

Години наред живеем с усещането, че докато ги има богатските и супер лъскави ревюта с Ангелите на Victoria's Secret, всичко ще е наред, както в света на модата, така и в периметъра на търговията, че дори и в собствените ни лични дела.

All fashion преди 4 години

Така се беше сраснала тази традиция с ежедневието ни, че кой носи най-скъпия сутиен, коя мацка е отпаднала от кастинга, с коя е заменена, чия поява се очертава като последна в професията й на модел - всичко това си беше една сбъдната приказка, една история за възможното, което иначе би било невъзможно.


Защо Карли Клос напусна Victoria's Secret?


Е, както се оказва с днешна дата, едно от най-приказните и увличащи с мащаб и вложен ресурс събития в света но модата, вече няма да се случва. Публиката ще изгуби зрелището, ние ще изгубим усещането за специалност, получавайки снимките на редакционните си пощи първи.


Шанина

Да видим каква е конкретиката, която идва от The Daily Telegraph, който пък цитира модела Шанина Шейк.

"За съжаление, тази година няма да има шоу на Victoria's Secret. Изключително неочаквано за всички ни, свикнали в това време на годината да започваме подготовката за ревюто. Сигурна съм, все пак, че в бъдеще ситуацията ще се промени", споделя с журналистите австралийският модел, познат ни от петте си участия в бляскавото шоу.

По-рано тази година се появи информация за това, че тази година шоуто няма да бъде предавано по телевизията, като по-рано, но за пълна отмяна не ставаше и дума. Ситуацията започна да се затяга миналата година, когато маркетинг-директорът на американската компания Ед Разек заяви, че не смята за нужно да се канят за участие транссексуални модели, както и модели plus-size. Тогава мнозина разкритикуваха бранда за прекомерен консерватизъм и дискриминация.


Шанина

"Смятам с увереност, че в бранда се работи и всички се стараят да намерят нови възможности шоуто да се състои, в края на краищата то е най-доброто в света", добавя
Шанина.

От централата на фирмата засега се въздържат от официално изявление. Но, ако думите на Шейк се окажат истина, то най-обидна тази новина ще се окаже за Барбара Палвин, тази година именно тя бе посочена официално като новия "ангел" на Victoria's Secret.


Барбара Палвин

Самото шоу, припомняме, се провежда от 1995 година, и на подиума му винаги са дефилирали най-звездните, най-скъпи модели. Едно от най-трогателните издания на шоуто бе миналата година, когато брандът се раздели с Адриана Лима, вечното присъствие на красивия им подуим /19 години в топ-топ форма, представяте ли си!/


Жизел Бюндхен


20 години по-късно: Адриана Лима каза "чао" на крилцата



Елза Хоск

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.