Следва

Месечен ХОРОСКОП - Август 2019

5 неща, които не знаехме за Камила Мороне, любимата на Лео ди Каприо

Витаещите слухове за предстоящата сватба на 22-годишния аржентински модел и 44-годишния американски актьор, все по-осезаеми, ни накараха днес да се позамислим за Камила и да се поразтърсим за информация за миловидното младо момиче.

Celebrities преди 4 години

Мацка, та дрънка, Камила, покорителката на звездното сърце, очевидно се отличава с характер. Тя реагира на критиките на маса хейтъри в социалните мрежи, позволили си да оплюват личните й отношения. Камила записа кратко видео в ответ на злостните коментари, в които посъветва "заинтересованите" да се занимават със собствените си животи, а не да злорадстват в чужди акаунти.

Защото, независимо дали на някого му харесва, или не, двойката е двойка вече повече от година и изглежда се чувства прекрасно. Така че, нека се ориентираме набързо какво и що за избраницата на този-така-божествен-сладур Лео.

Доведена дъщеря е на Ал Пачино
Майката на Камила Мороне, Лусила Сола, се запознава с Ал Пачино през 2007 година. В момента на срещата им тя е на 30, той - на 66. Недоброжелатели дълго време на вярват в искрените чувства на двойката, смятайки, че Сола просто използва положението на съпруга си. Само че е факт, че двамата и до днес са заедно, при това щастливо. Можем да допуснем, че дъщерята на Лусил върви по стъпките на майка си и няма никакво намерение да се отказва пред трудностите.

Успешен модел
Първият й договор е със световната агенция IMG, което й гарантира превъзходен старт - момичето снима рекламни кампании за Victoria's Secret, фотосесии за корици на Sports Illustrated, също и за Vogue, а през 2016 година се случва и първото й явяване на модния подиум – ревю на Moschino.

Начинаеща актриса
Мороне има амбиции и извън моделското поприще. Пробвайки сили в актьорлъка, за крехката си възраст тя има актив от три филма, с което изобщо не смята нещата за довършени. Дебютът на Мороне е във филма на Джеймс Франко «Буковски», лента, която не блести с постижения, като част от проблемите са свързани с авторските права на екранизацията. Вторият филм е «Жажда за смърт», 2018, и в него Камила е в епизодична роля. Първата й главна роля е в «Никога не се завръщайте", едно заглавие, представено на кинофестивала «Сънданс».

В паузите между снимките в киното и участията в модни ревюта Камила води личен блог, който нарича свое дете. Акаунтът й в Инстаграм се казва Cami Morrone, посветен е на многообразие от теми - от грижа за себе си и бюти-ритуали, през здраве, фитнес и мода. Въпросният блог носи на хубавицата добри приходи - един рекламен пост в блога й струва 50 хиляди долара.

Има прочути приятели
Доста социална, гаджето на Лео има десетки прочути приятели, сред които Кайли и Кендал Дженър, Бела Хадид и все в тоя ред. Заедно пътуват и се непрекъснато по светски мероприятия.

Еех, Лео, пак те измъкнаха под носовете ни. Припомняме предните пъти ТУК, ТУК и ТУК!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.