Следва

Над 70 културни събития ще завладеят Созопол от 29 август до 7 септември

Tрейлърът на The Irishman: Скорсезе, Пачино и Де Ниро в действие

Завръщането на Мартин Скорсезе

Movies & TV преди 4 години

Netflix пусна първия трейлър на The Irishman!

Продукцията е фикционализирана версия на една от най-епичните гангстерски истории за всички времена, режисирана от топ име в Холивуд. Не, не става въпрос за "Имало едно време в Холивуд” на Куентин Тарантино, а за Мартин Скорсезе и последното му заглавие The Irishman ("Ирландецът"). На едно място ще видим рамо до рамо първите и най-големи музи на режисьора – Робърт Де Ниро, Джо Пеши и Ал Пачино - ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗАЕДНО!

Филмът е създаден по книгата на Чарлс Бранд I, Heard You Paint Houses, чиято премиера на българския пазар предстои идния октомври. Романът разказва историята на Франк Шийрън, известен с прякора Ирландеца (Робърт Де Ниро) – ветеран от Втората световна война, който става наемен убиец за мафията.

Шийрън е отговорен за поне 25 убийства и става известен с почти превърналата се в легенда смърт на мафиота Джими Хофа (Ал Пачино). От трейлъра разбираме, че в актьорския състав влизат още Харви Кайтел, Рей Романо и Ана Пакуин.

Очаква се премиерата да се състои по време на Нюйорксия филмов фестивал на 27-ми октомври, а само от краткия откъс вече може да отсъдим, че филмът ще е сред претендендите за Оскар в началото на следващата 2020-та година.

Всичко в лентата мирише на Скорсезе и донякъде напомня за "Добри момчета". Първата любов на режисьора са именно гангстерските филми с изчистени визуални ефекти, силен съспенс и режещ хумор.

Новото в "Ирландецът" е компютърното подмладяване на част от каста, което дава повод за лека доза скептицизъм.

Сценарият е дело на Стивън Зейлиър ("Списъкът на Шиндлер", "Бандите на Ню Йорк"), а на голям екран в България го очакваме в края на годината.

More Movies & TV