Следва

Психолог създаде първото българско мобилно приложение за психично здраве

7-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи с песен в Billboard Top 100 - чудо голямо!

Блу Айви Картър с дебют в Billboard Top 100

Celebrities преди 4 години

Блу Айви Картър може още да не е съвсем наясно дали ще стане следващата Бионсе, но вече има успех, за който много изпълнители само могат да си мечтаят – песен в класацията на Billboard Top 100. В нея Блу Айви си партнира с майка си, SAINt JHN и Wizkid. Песента Brown Silk Girl е част от албума на Бионсе The Lion King: The Gift и се нарежда на 76-то място в седмичната класация. Никак не е зле за ученик в началното училище, който наесен С ПЕСЕН ще е втори клас.


Поразглезената Блу Айви отново скандализира света


Освен като съизпълнител в Brown Silk Girl, Блу Айви взема участие и в клипа към песента на мама - Spirit. Майка и щерка са много близки, а според по-близки до семейството, 7-годишната Блу се е изградила като млада дама със силен характер, благодарение на звездните си родители. Малката е дръзка, енергична, естествена и знае какво иска. Силно артистична Блу пее, свири и се изявява на сцената от ранна детска възраст.


TOO MUCH: Цял антураж слугува на Блу Айви


Дали Блу ще продължи по стъпките на мама и татко в преследването на музикална кариера още не е съвсем ясно, но сме сигурни, че с родители като тези двамата, предполагаемият й талант няма да остане незабелязан или неоценен в иначе конкурентната музикална среда.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.