7-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи с песен в Billboard Top 100 - чудо голямо!

7-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи с песен в Billboard Top 100 - чудо голямо!

Блу Айви Картър с дебют в Billboard Top 100

Блу Айви Картър може още да не е съвсем наясно дали ще стане следващата Бионсе, но вече има успех, за който много изпълнители само могат да си мечтаят – песен в класацията на Billboard Top 100. В нея Блу Айви си партнира с майка си, SAINt JHN и Wizkid. Песента Brown Silk Girl е част от албума на Бионсе The Lion King: The Gift и се нарежда на 76-то място в седмичната класация. Никак не е зле за ученик в началното училище, който наесен С ПЕСЕН ще е втори клас.


Поразглезената Блу Айви отново скандализира света


Освен като съизпълнител в Brown Silk Girl, Блу Айви взема участие и в клипа към песента на мама - Spirit. Майка и щерка са много близки, а според по-близки до семейството, 7-годишната Блу се е изградила като млада дама със силен характер, благодарение на звездните си родители. Малката е дръзка, енергична, естествена и знае какво иска. Силно артистична Блу пее, свири и се изявява на сцената от ранна детска възраст.


TOO MUCH: Цял антураж слугува на Блу Айви


Дали Блу ще продължи по стъпките на мама и татко в преследването на музикална кариера още не е съвсем ясно, но сме сигурни, че с родители като тези двамата, предполагаемият й талант няма да остане незабелязан или неоценен в иначе конкурентната музикална среда.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.