Следва

Proenza-петък

Shopping: купуваме сега, носим цяла есен

Ефикасност и ефективност

Shopping преди 4 години

Да, избраните днес неща са точно такива - купуваме ги сега, носим ги сега, и продължаваме да ги носим цяла есен. 15-те на брой избора на стилистите на View Sofia имат за задача да обхванат от А до Я гардероба за първото хладно време, като се основават на качество, финес в кройката, внушението и материята, и доза МОДЕРНО-Е!, за да не страдат нито удобството, нито индивидуалността, нито чувството за адекватност на тенденциите.


Стил урок на седмицата: Какво и как носим от миналия сезон в настоящия


В списъка присъстват ниски боти от Massimо Dutti - комфортен вариант, добри за лятото, когато ги съчетаваме с шортите от деним и въздушните ризи, и за есента - най-добър приятел на дънките и топлия пуловер.

Комбинацията сако - къса пола или сако - спортен панталон, остава с нас и тази есен. Допълваме с пуловер от кашмир, ниски обувки или споменатите боти, дори обути на босо, а в хладните летни вечери им стигат тениска и кецове, пак на босо, разбира се.


Странностите, които обичаме: бос крак в хладен ден и много снимки, за да подкрепим тезата


Доста характерен мини тренд в момента са чантите и изобщо кожите с рептилен принт. Определено ефектен елемент в облеклото, което иначе може и да е доста изчистено откъм текстури и силует, аксесоарите, и в частност чантите, с тази фактура са много приятна закачка за вниманието на околните, пък и нашето. Изборът ни в този момент пада на чанта в стилистиката на 50-те, при това бяла.

Разглеждаме...

More Shopping