Следва

Националната Галерия представя Джон Кики и Дарън Баркър

Know-how за четвъртия сезон на "Историята на прислужницата"

Спойлери, каст и очаквана дата на премиерата - пак заповядайте!

Movies & TV преди 4 години

Макар че третият сезон на "Историята на прислужницата" все още не е приключил, в петък от продукцията обявиха, че ще има И ЧЕТВЪРТИ СЕЗОН на сериала. Колегите от The Hollywood Reporter също отразяват новината, като дори издават част от подробностите около новозаснетите епизоди, вижте какви:


Елизабет Мос

Първите два сезона на антиутопичната драма ни запознават с Офред, чието истинско име е Джун - похитена и принудена да роди деца на двойка от елита в контролирания град Гилаед, чиито жители са "стерилни" и намират решение в отвличането и поробването на част от жените. Формално, те са наети като прислужници за безплодните семейства. Яйкс!



С течение на епизодите, Джун и няколко нейни приятелки заформят съпротива срещу диктатурата на правителството и изготвят план за бягство в Канада. Първите два сезона на сериала получиха ред награди, включително и Emmy, същото се очаква и за третия сезон, заради което успешната история логично ше премине в номер 4. 

Кои ще са звездите в сезон IV?
Все още не е потвърдено, но не можем и да си представим "Историята на прислужницата" без Елизабет Мос в главната роля - тя е звездата на шоуто и изпълнителен продуцент, така че, където и да отидат прислужниците, тя ще ги следва.



Какво ше се случи в новия сезон?
Очакванията са, че четвъртият пореден сезон ще започне с малка победа за Джун и прислужниците, която ще ги зареди с увереност за по-яростна съпротива срещу правителството. Бунтът на тихите и подчинени жени ще е лайтмотивът на сезона. В няколко туита на официалния акаунт на сериала се намеква за голяма битка, чиято продължителност ще се шири в поне два епизода. Новото е още, че докато първите сезони се водеха изцяло по бестселъра на Маргарет Атууд, този път авторката ще е само гост-звезда. Минали са 15 години, откакто е публикувана последната сцена с Офред и не може да сме напълно сигурни, че сериалът ше поеме по пътя на книгата.



Кога да очакваме премиерата?
Снимките на новия сезон все още не са започнали и заради това е трудно да се даде точна дата на премиерата, но интернет фен-съсловието се обединява около идеяа, че първите епизоди ще бъдат излъчени през пролетта или лятото на следващата, 2020 година.



More Movies & TV