Следва

Какво й харесваме на Преслава: преди "носа" и след "носа"

Шайло не иска при майка си, иска при баща си - ще разрешат ли Брад Пит да отглежда дъщеря си

Шайло изглежда иска при тати... 

Celebrities преди 4 години

Неприятни за всяка майка слухове се носят отвъд Океана, дано наистина са само слухове. Колеги от някои таблоиди допускат, че е вероятно 13-годишната биологична дъщеря на 44-годишната Анджелина Джоли и 55-годишния Брд Пит - Шайло, да не иска да живее повече с майка си. Момичето предпочита баща си Брад, при когото се кани да се премести за постоянно до седмици. Твърди се, че тийнейджърката е огорчена от начина, по който майка й е преминала през бракоразводния процес, включително що се касае до първоначалната й неотстъпчивост по отношение режима на виждане на децата и родителя им.  



НОВИ доказателства, че Брад тормозел децата си.

Шайло има навика да нарича майчиния си дом "бедствена зона". Какво и защо тормози подрастващата Шайло, никой не знае с подробности. Така или иначе, решението на детето изглежда сериозно: 

"Тя просто е съобщила на майка си, че се мести при Брад", категорични са близки до семейството. 
 

Анджи ще бъде опустошена, когато разбере, че Шайло наистина иска да я напусне, твърдят колеги от западните медии, опирайки информацията си на близки до Анджелина източници.

Съответно, разбирайки за желанието на момичето да се премести и да заживее с него, Брад е изпитал върховно удоволствие. Още повече, че същите близки до родителите инсайдъри твърдят, че останалите деца Джоли Пит - припомняме, двойката има още две биологични и три приемни деца, биха могли да решат да сторят като сестра си.
Причината? Неприятната атмосфера у дома.

Естествено, от фамилията няма никакъв официален коментар, дори напротив - ако се съди по последните кадри, в които мама и деца са уловени заедно, нещата са спокойно и щастливи.

Припомняме, че бракоразводният процес на Анджелина Джоли и Брад Пит продължи няколко години, главно заради неразбирателство по отношение попечителството над децата. В началото Джоли беше твърдо уверена, че децата не бива по никакъв начин да общуват с баща си, нито дори да се виждат се него, но в края на краищата двамата стигнаха до компромис.

Брад Пит в най-чаканата изповед: Наистина пиех много и това се превърна в проблем - припомняме ТУК!



Актрисата се отказа от единоличната опека, Пит може да общува с децата по всяко време, стига те да пожелаят това.

Припомняме още колко тежко за мама Анджи би било допуснатото по-горе, имаме предвид преместването на Шайло, ако се случи:

Новата прическа на Шайло Джоли-Пит разбуни духовете

We love: Анджелина и щеркитe на пазар

We love: Анджелина и Шайло в Намибия

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.