Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще ви донесе повече проблеми или недоразумения за разрешаване. В повечето случаи ще се свързани с любовния или семейния ви живот. Възможно е възникването на проблем, свързан с документи около участието ви – пряко или не, в различни интриги или клюки, свързани с личния или семейния ви живот. Като цяло обаче седмицата може да бъде прогресивна и успешна – стига да дадете достатъчно от себе си.

Появата на нови хора в живота ви не трябва да ви притеснява, защото всеки нов човек ще има своята собствена роля, цел и смисъл.

Избягвайте да губите времето си с хора, които обичат да клюкарстват или интригантстват, да паникьосват хората с коментарите си или са вестители само на лоши новини. Наслаждавайте се на добрите неща в живота, които ще изпитате, и се съсредоточете единствено върху тяхното развитие. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни или бизнес причини.

Бизнесът, свързан с хора от други населени места, както и такъв с предмет на дейност, свързан с връзки, транспорт, туризъм, продажби, комуникация и компютрите, ще имат благоприятно развитие –дори по-добро, отколкото сте очаквали.

Някои от представителите на зодия Овен ще запомнят идния седемдневен период с нов старт, нов партньор, нова придобивка или просто нова страница в живота си.

Представителите на знака ще имат категоричен успех по своите финансови въпроси. Мъжете ще бъдат уязвими от злонамерена манипулация – ще се опитват да им изневерят или да ги въвлекат в злоупотреби.

Хороскоп

Още от Astro