Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, може да очаквате промяна в личния или семейния си живот.
Много от вас ще изживеят нова, благоприятна ситуация в живота си, възможност за постигане на по-добра позиция в кариерата, задълбочаване на важните взаимоотношения, успешно представяне и други.

Бъдете отворени към новите неща, които ще намерят своето място в живота ви. Бъдете смели и активни, за да не пропуснете шанса си.

Може да получите неприятни новини, свързани с човек, когото познавате. Възможна е злополука или лична драма в живота на такъв човек, като това, разбира се, е само вероятност.

В работата си бъдете внимателни и недоверчиви към вниманието и добротата на някого към вас. Твърде е вероятно този човек да има користна цел за подобно поведение спрямо вас.
През седмицата може да се наложи неочаквано пътуване на късо разстояние.

Жените на знака ще бъдат наставлявани от по-младите хора в живота си, предимно жени. Ще бъдете част от важно събитие в живота на роднина или приятел. Ще се радвате на успех, постигнат чрез вашите собствени умения и знания.

Господата ще се съсредоточат върху семейните задължения с роднини, съпруг или деца. Семейните събития ще бъдат важни, но ще се чувствате по-уморени, отколкото в настроение, за да се забавлявате.

Хороскоп

Още от Astro