Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще имате по-чести или важни контакти с приятели. Съществува вероятността приятелските срещи и събития да ви свържат с нови хора. Новите запознанства обаче не е задължително да имат същата стойност като вашите стари – ако им възлагате такива надежди, по-скоро лъжете сами себе си, нищо не може да замени времето.

Определено ще се опитате да бъдете мили и любезни с новите хора, които ще срещнете тази седмица. Това може да се дължи на факта, че сте самотни, че искате да придобиете определени знания и умения чрез тях и прочее, което не ви оправдава да бъдете лицемерни, просто бъдете искрени!

Тази седмица ще допринесе за разрешаването на проблемни ситуации, които висят на врата ви вече седмици и дори месеци наред. Може да се наложи да направите трудни компромиси, но поне ще се освободите от едно емоционално бреме.

Периодът ще бъде благоприятен за финансовите и паричните дела, като това ще бъде важно за цялото ви семейство. Ще имате добри приходи, посредством които ще решите финансови проблеми или ще постигнете важна стабилност.

Хороскоп

Още от Astro