Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, седмицата ви готви, свързана с важни новини, които ще ви дадат полезна информация, го голямата степен определяща за вашите планове до края на този месец. Най-вероятно това ще е и причината за доброто ви настроение.

Предоставя ви се благоприятен период, за да разрешите всякакви недоразумения, свързани с пари, плащания, заеми и тем подобни. Седмицата ще бъде финансово стабилна и ще можете да разчитате на конкретни финансови приходи, благодарение на собствените ви действия на по-ранен етап от годината.

Ако сте родител на вече пораснало дете, ще се наложи да се справите с неща, свързани с дома им, собствените им деца, закупуване на нова кола или друг вид материална придобивка.

Не спираме щедростта ви тази седмица, но преди всичко си останете разумни. Прибързаните действия на емоционална основа биха ви създадат проблеми през следващите седмици.

Не е изключено жените на зодията да преживеят неприятен инцидент или да станат свидетели на него – очите и ушите на четири! Бъдете по-внимателни и предпазливи от всякога.

Мъжете ще бъдат силно повлияни в своите действия и решения от хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Хороскоп

Още от Astro