Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица животът може да изглежда скучен и монотонен, а всъщност моментът просто е подходящ за почивка. Използвайте времето, за да се възстановите от физическото или емоционалното напрежение, което изпитвате напоследък.

Мнозина ще имат възможността да се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод.

Важна част от вашите разговори през седмицата ще бъдат с хора от близо и далеч, които ще определят бъдещите ви действия и планове. Можете да говорите по теми, свързани с различни документи, имоти, възможни бъдещи посещения и други.

Съществува вероятност да осъществите пътуване, за което ще имате предварителна подготовка или среща с други хора. Като цяло плановете ви за пътуване работят добре за вас – и ще ви се отразят добре, и са във ваша полза.

Периодът може да ви изненада с новини, свързани със здравословен проблем на човек, когото познавате. Опитайте се да давате надежда, правете положителни коментари и не засилвайте страховете им.

Притесненията или неконтролируемата нервност вероятно ще бъдат от значение за важен договор или документ, а на любовния фронт седмицата ще насърчава нови запознанства, прехвърчане на искри и въобще цял спектър от романтични емоции.

Жените на знака ще имат важни преживявания, свързани с пътувания или хора, живеещи далеч от тях, докато мъжете ще имат откровени и задълбочени разговори с други мъже – ще обсъждат важни теми в живота: любов, работа, семейство.

Хороскоп

Още от Astro