Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Девата, тази седмица ще бъде благоприятна за лечение, възстановяване от болести и за решаване на трудни семейни казуси. Имате необходимите възможности и обстоятелства, за да стабилизирате отношенията си у дома. Това се отнася както до мебелите или уредите във вашия дом, така и до уреждането на отношения със съседи или наематели, узаконяване на закупения от вас имот и всякакви подобни.

Седмицата предвещава възстановяването на наранени отношения с приятели или роднини, създаването на нови запознанства по странен или неочакван начин. За вас ще бъде важно да поддържате динамична връзка с хората около вас, защото през тези седем дни, именно чрез тях ще получавате полезна информация.

Може да срещнете приятели или познати на неочаквани места или в неочаквани моменти.
Взаимоотношенията ви с по-младото поколение ще бъдат сложни поради опита, който имате и искате да им наложите, а от друга страна и голямото им желание да запазят своята независимост и свобода. Годините нямат значение тук…

Финансово ще имате интересна и възнаграждаваща седмица. Не търсете нови източници на доходи на всяка цена, но пазете тези, които сте създали досега.

Жените на знака ще се съсредоточат върху своята работа и върху демонстрирането на уменията си в работния екип. Това може да се дължи на промени в ръководството, стартиране на нов бизнес, нови колеги в екипа или пък нови клиенти.

За мъжете любовта тази седмица ще бъде важна, независимо дали идва от съпруга, или спътница в живота. Може да искате по-сериозен ангажимент, но бъдете внимателни, когато вземате подобно съдбовно решение.

Хороскоп

Още от Astro