Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, използвайте благоприятната тенденция на тази седмица, за да уредите финансовите си отношения. Ще можете още да стабилизирате отношенията си с роднини, приятели, съседи и да изчистите всякакви неразбирателства помежду си.

В много отношения тази седмица ще бъде благоприятна за вас, затова се възползвайте от енергията й, за да постигнете конкретни резултати, които са от съществена важност за вас.

През тази седмица можете да наблюдавате важно събитие в живота на човек от семейството на вашите приятели или съседи.

Сериозен проблем, който ще възникне в живота на жена, която е ваш приятел или роднина, ще привлече вниманието ви през тези седем дни. Това е много вероятно да е свързано със здравословния й проблем, с разпадането на семейството или загубата на работа.

Непредвидени или объркващи събития в живота на мъж, ваш приближен, ще ви накарат да говорите сериозно и честно с него.

Жените на зодията ще имат благоприятна седмица за разработване и прекратяване на домашни или битови проблеми и ангажименти. Това ще бъде подходящ момент за започване на нов бизнес или кариера. Съсредоточете се върху реализирането на собствените си мечти и планове!

Господата са склонни да похарчат малки суми за неща с преминаващо значение: хазарт, спорт, вечери с приятели, закупуване на неща за своите колекции или хобита и други.

Хороскоп

Още от Astro