Седмичен ХОРОСКОП - 05.08 - 11.08

Astro преди 4 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, избягвайте споровете или конфликтите тази седмица с жени, които имат лоша репутация или са склонни към злонамерени действия срещу вас или вашето семейство. Няма да постигнете удовлетворение от такава конфронтация; по-скоро ще останете наранени, разочаровани или малтретирани в обществото, в което живеете.

През цялата седмица, както семейните, така и домакинските проблеми ще изискват да направите проучване или да потърсите препоръка (съвет), преди да ги разрешите.

Предопределено ви е да изживеете добри събития, но сте в опасност да пропуснете някои от тях, хванати в собствената си мрежа от капризи или илюзии. Вероятно през седмицата ще вслушвате повече в съветите на хора, които не се интересуват от това да ви видят щастливи или успешни, отколкото на тези, които се.

Ако сте родител, ще се ангажирате с документ за детето си, като месечна парична помощ от разведен родител, наследствена пенсия, стипендии, пари от социално подпомагане, пари за издръжка на деца и други.

Можете да пътувате да се срещнете с приятели, да изпратите малък подарък за специален повод или да получите такъв.

Жените на знака ще се почувстват обидени от коментарите на мъж, който се опитва да бъде честен и откровен по въпроси, свързани с личния или професионалния им живот. Разбира се, може да има някакво друго значение в неговата честност, но вие извличате това, което е полезно за вас от думите му – по възможност без да се ги приемате лично.

Господата ще посрещат гости или ще имат интересни, непринудени срещи с нови хора. Тази седмица изисква да имате по-динамичен социален живот, а не да се затваряте в себе си, тъй като ще бъдете предразположени към негативни емоции и депресивни състояния.

Хороскоп

Още от Astro