Следва

WIN IT! No jeans, white shirt...

WIN IT! ABSOLUT REPAIR - златен стандарт в професионалната грижа за коса

В нови три "златни" опаковки, като подарък от Лятото, при нас пристигна обновената гама за изтощена коса на Absolut Repair Gold от Serie Expert и L'Oréal Professionnel

All About Life преди 4 години



Държим в ръцете си иновативни продукти за богата и професионална грижа, които налагат нов златен стандарт в грижата за косата. Искаме да предадем щафетата (разбирайте елегантна бяла кутия, побиращата 3-степенния златен ритуал, включващ шампоан, златна маска и спрей 10-В-1 от изцяло обновената серия Absolut Repair Gold) - един от вас ще има възможността да превърне грижата за косата си в същинска златна терапия, достойна за божества, само и единствено, изпълнявайки условията на GIVEAWAY-я ни:



Както обикновено, нужно е да сте последвали @viewsofia, да сте харесали снимката с публикацията за играта, както и да сте коментирали, като отбележите "златния" си partner in crime (който също няма да подминем в награждаването!), с когото сте готови да споделите ДОРИ вашата нова серия Absolut Repair Gold. Всъщност, не е нужно да я споделяте, защото за него също имаме изненада – ако спечелите вие, той също ще има възможност да се сдобие с продуктите от обновената серия. Споделете с приятелите си в Instagram Story за още златен разкош. Играем от днес (14-ти август) до понеделник (19-ти), когато ще изтеглим победителят на случаен принцип. Колкото повече, толкова повече: КОМЕНТИРАЙТЕ НА ВОЛЯ!




More All About Life