Следва

Double trouble: Prada или Robert Rodriguez?

Какво носи Редакцията: No jeans, white shirt

Walked into the room you know you made my eyes burn

All fashion преди 4 години

Завинаги вдъхновени от Lana Del Rey, която, почти сигурни сме, ще изиграе Пресила Пресли в биографичния филм за Елвис, претворяваме клишираното инстаграмско описание за бейсик понеделнишкия аутфит "blue jeans - white shirt" в "no jeans - white shirt".

Ризата-рокля с етикет H&M - перфектна придобивка за летните (чист памук е, затова се мачка толкова лесно, но пък й отива), а и ранните есенни месеци - комбинираме с другарче по марка - крос-боди чанта с компактен размер и актуален змийски принт. Отделно, носим и на вратленце прасенце от Нева Балникова и чехли - от които се виждат само катарами, де - от лондонските BOYY.


Make БГ мода Again: Нева Балникова


И защото сме много бели и добри, а и седмичният хороскоп ни насърчава да сме още пò, правата бяла риза и чантата-бижу отиват право при две от вас, играли както следва в играта ни ТУК.

But you fit me better than my favorite sweater, and I know...


Липсващите джинси и бяла риза засне 48-мегапикселовата камера на better-than-my-favorite-sweater Huawei P30 Pro, Merci!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.