Следва

Миналото: плажът - София Лорен, Джейн Бъркин, Мик Джагър и те на него

Хайди Клум в сватбен ден номер 3 и първи снимки от венчавката на о. Капри

#thebride

Колко му трябва на човек да е щастлив...

Celebrities преди 4 години

Една приказна сватба, една великолепна рокля, един хубав млад момък за спътник в живота, един приказен остров, за да събереш гостите си...



Хайди Клум и Том Каулиц отпразнуваха по италиански сватбата си, вече публично и с много гости, след официалната, макар и обвита в тайнственост първа дискретна церемония през февруари тази година.



46-годишният супермодел и 29-годишният музикант всъщност решиха най-важната част от партито да се случи в открито море, на яхта. На папарашките снимки, единствени налични засега, се вижда прекрасно щастливата булка и обемната й булчинска рокля, наистина красива, приказна, ефектна.













Младоженците решиха да узаконят връзката си по-рано тази година, но самият факт на бракосъчетаването им стана публично известен едва миналия месец. Изборът на датата за сватбата не е случаен - на 22 февруари се е навършила точно година откакто двамата се запознават, като Клум разказва в интервю, че е била готова да се омъжи за Том още в деня на първото им виждане.



В социалните мрежи, показвайки годежния пръстен, Хайди обяви, че е приела предложението за брак на Том в края на декември миналата година.

Това е брак номер 3 за известния модел, и втори за звездата от Tokio Hotel. Припомняме, че Хайди Клум бе женена за стилиста Рик Пипино, с когото се разведоха през 2002 година, последва любовна връзка с Флавио Бриаторе, с когото имат едно общо дете. После Клум в продължение на 7 години бе семейство с музиканта Сийл, с когото имат три деца.

Том пък до миналата година беше женен за Риа Самърфийлд.
























 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.