Следва

Ближи си Bvlgari-то

Календарът на Pirelli-2020: Ема Уотсън, Кристен Стюарт и други

От централата на Pirelli се похвалиха с първи бекстейдж кадри от процеса на заснемане на поредното издание на прочутия им, и всеки път великолепен като естетика и качество ежегоден календар.

All fashion преди 4 години


Розалия и Ема Уотсън

Този път календарът е посветен на вечния събирателен женски образ в културната история на човечеството - шекспировата Жулиета. Героини в Pirelli-2020-приключението са звезди от различни поприща - актрисите Кристен Стюарт, Индия Мур, Яра Шахиди и Ема Уотсън, Клеър Фой и Мия Гот, певиците Розалия и Крис Лий, художничката Стела Роверси.

Автор на снимките е прочутия италиански фотограф Паоло Роверси /да, Стела Роверси е негова дъщеря/, а подготовката протича във Верона, "родината" на Жулиета.

"Аз все още търся своята Жулиета и ще я търся цял живот. Защото Жулиета е мечта", - споделя Роверси.

Ема Уотсън


Кристен Стюарт

Заедно с бекстейдж кадрите, в мрежата се появиха и такива, на които участничките в календара са заснети, докато четат откъси от "Ромео и Жулиета".


Календарът на Пирели, емблема на добрия корпоративен маркетинг, наскоро пое по пътя на прогресивността, опитвайки се да покаже, че красотата е многолика - в календара вече се снимат не просто топ модели в разголени пози, но и твърде интересни жени от разни националности, вкл. транссексуалната актриса Индия Мур.

Иначе, календарът на фирма Pirelli излиза за сефте през 1964 година. Оттогава насам той се превръща в условен Еверест за фотографите, поканени да го снимат, както и за моделите, поканени да бъдат снимани. Общо взето е доста трудно да се посочи звезда от света на модата, непоявявала се на прочутите му "страници".


Ема Уотсън

В продължение на дълги години календарът възпява женската красота, в смисъла на идеални пропорции, конвенционално правилни физиономии, перфектни черти, един вид "красотата е хармония". Мацките в повечето случаи бяха оскъдно облечени, дори голи. Днес вече е друго - емблематичната вещ с подчертано колекционерска стойност се стреми да добави стойност върху вече постигнатото, като отразява повече и по-разнообразни теми, които вълнуват жените емоционално и психологически, и като се базира на идеята за лични достижения и ценности, а не на външността.


Клеър Фой


Мия Гот


Паоло Роверси и Ема Уотсън 


Розалия


Стела Роверси


Розалия


Крис Лий


Клеър Фой и Паоло Роверси 


Яра Шахиди


Индия Мур

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.