Следва

Уличният стил на звездите: Дженифър Анистън на среща в Бевърли Хилс

Ода за Мелания Тръмп в цялата й прелест, преди да знае, че ще става Първа дама

Прилепналата черна рокля, деформираните устни и бюста на показ крещят повече "балканска дива", отколкото Първа дама

Celebrities преди 4 години

По всичко личи, че Мелания Тръмп не е имала особени мераци да живее в Белия дом - чувствала се е предобре и в Trump Tower, иначе никой ПР не би позволил на една бъдеща Първа да се движи нагоре-надолу по червените килими по този начин.

Кадрото откриваме по време на "разходката" си по подиума на Victoria's Secret - през 2002-ра Мелания по традиция е гост и се явява в този вид. Седемнадесет години по-млада, сегашната Първа лейди демонстрира спираща кръвообращението й черна рокля с деколте, което предлага 360-гадусов поглед върху възстегнатия й силиконов бюст, умело прибран във V-образен излаз към прелестите й. На врата й се межделее тънко кръстче, смеем да твърдим диамантено; косите са в цвят кестен, фризирани в небрежни къдрици. Устните са заели леко притеснителна форма, но визажистите изглежда овладяват положението с глос. Иначе гримът е сведен до минимум - сините очи на словенката са очертани с черен молив, за да може погледът й да е още по-хипнотизиращ. Смеем да отсъдим обаче, че тук вече е хипнотизирала Доналд, тъй като тънката й снага е обгърната от влачеща се по земята бяла норка.

Ръкопляскахме изправени и със сълзи на очи пред това, което родните стилисти постигнаха с визията на Десислава Радева, но на американските им колеги се покланяме доземи - истински майсторлък се изисква за постигането на подобна трансформация. Дори не сме сигурни как точно се поправят такива устни, но може би информацията е толкова засекретена от тайните служби, колкото и словенският й паспорт.


Как го прави Деси Радева: Да забършеш червилото си от бузата на словенския президент


Иначе към днешна дата й симпатизираме силно, не се бъркайте по тона - смятаме я за една от най-стилните Първи дами на политическия небосклон, а сега, виждайки и тези кадри, адмирациите ни само могат да се засилят.

Година по-късно, когато се появява на същото събитие, но вече с господин Президента под ръка, косата е гарваново черна, а на устните отново има глос, бюстът е поприбран, а погледът все така хипнотизиращ.

Същата 2003-та Victoria's Secret ни среща с една по-различна Скарлет Йохансон, на която, признаваме си, ако не бяхме прочели името, трудно бихме познали.


Скарлет Йохансон официално е обвързана! Кой е щастливецът?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.