Следва

Blue Suede Shoes…

Мегха Митал връща Escada

Escada стана част от семейство Митал. В петък от немския моден гигант съобщиха, че са финализирали сделката с...

All fashion преди 14 години

Escada стана част от семейство Митал. В петък от немския моден гигант съобщиха, че са финализирали сделката с Мегха Митал, снаха на един от най-богатите хора на планетата - Лакшми Митал.

Компанията, която изпадна в състояние на банкрут през Август, подписа споразумение за продажба с един от тръстовете на Митал като по този начин ще стане еднолична собственост на фамилията.

Няколкостотин работници на Escada приветстваха със сълзи на радост в очите новия си шеф Мегха Митал в петък, когато тя ги посети в главния офис на компанията в Мюнхен.

Тридесет и три годишната Мегха Митал, успя да надвие M1 Group и Свен Лай с предложението си за закупуване на Ескада.

Преди дни, на финален аукцион в Мюнхен Митал потвърди сериозните си намерения с думите, че основен приоритет ще бъде огромното наследство на компанията – икона, да бъде пренесено в едно силно и успешно бъдеще.

„Въпреки скорошните трудности, Ескада има потенциал да заеме отново мястото си на върха на луксозните марки, като синоним на качество и елегантност”, каза още Мегха.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.