Следва

Коко Роша в бяло за своя Мастър клас - много чупки в кръста, много интерес от записалите се

Trend report: LinkedIn

В абсолютен контраст на фините колиета и медальони, които присъстват в дизайнерските колекции от изминалите няколко сезона насам, за Есен/Зима 2019-та започваме да наблюдаваме възраждането на поредния много добър тренд, а именно веригите като колиета.

All fashion преди 4 години

Те са задължително метални, съответно сребърни или златни, обемни или по-фини такива, но задължително ясно забележими. Средните по големина такива обаче като че ли преобладават - и по дизайнерските дефилета, и сред стрийт стайл изборите на фешънистите, които подбираме тук.


Bottega Veneta

Във всичките си интерпретации, в които могат да бъдат разгледани - единично носени или наслоени по много с други вериги, медальони и дори перли, в разточителен по 80-тарски стайлинг с леко кичочен наклон или 90-тарски минимализъм, изборите са всеобхватни и един от друг по-съблазнителни. При Marni например, в едно се слива злато и сребро и дори самите вериги биват сляти няколко на брой в една, за да се получи сложен ефект с интересна и различна текстура.


Marni


Marni от сутрин до вечер



Saint Laurent


JW Anderson

Гръндж естетиката определено е на почит, а колкото по-шантав е общият прочит, толкова по-добре, съдейки от есенно-зимните колекции на тук изброените дизайнери. Индустриалните материали пък са първото помощно средство в постигането на този ефект, а усилието, което се изисква при стилизиране, граничи с минималното. Къси и наподобяващи чоукър, или дълги и свободно спускащи се, зависи от личния избор, но общата линия, която можем да извадим като хайлайт, е съчетаването на по-грубите вериги с уютни и свободни плетива, но все пак нека това не ограничава, примерите са от есенните колекции, а модните момичета от друга страна с идват с летни такива, на които бързаме да хвърлим по един поглед в редовете ТУК>>>


Щрак, fashion на портрет: Каролин Даур


More All fashion