Уличният стил на звездите: Дженифър Анистън на среща в Бевърли Хилс

Уличният стил на звездите: Дженифър Анистън на среща в Бевърли Хилс

Дженифър, 50, се разхожда из Бевърли Хилс през уикенда - идеалното време да я щракне някой мил папарак.

Видимо, актрисата се е посветила на дела, защото изглежда замислена, съсредоточена и заета, като междувременно явно е и напазарувала нещо - в ръцете й се вижда кутийка с някакво, предполагаме, бюти средство. Госпожа Анистън е облечена и обута супер удобно - носи розов топ, син клин, маратонки Nike и слънцезащитни очила. Отхвърляйки ангажиментите, Джен сяда зад волана на спортното кабрио и отпрашва в неизвестна посока.

Въпреки че Дженифър е огромна любимка на Америка, която се радва всеки път, както на таланта й, така и на чудесния й тонизиран външен вид и на перфектния вкус за возила, този път фокусът е леко изместен и огромна част от фен масата на холивудската звезда се къхарят повече за последната публикация на бившия съпруг на Джен - Джъстин Теру, публикувана в Instagram-профила му. Преди дни любимото куче на актьора - Доли, е починало, като в последния му път го изпращат стопанина Теру, придружен, както предполагат интернет-ползвателите, от Анистън - на снимките се виждат женски ръце.

"Доли беше общ домашен юлбимец, но след развода на съпрузите остана с актьора. Страхотно е, че в този тежък момент сте се присъединили към него заради Доли", пишат в коментари под поста на Джъстин.


Двойка ли са Ема Стоун и Джъстин Теру?


Припомняме: Дженифър Анистън и Джъстин Теру бяха женени в продължение на две и половина години. В съвместното си обръщение към феновете по повод разлъката съобщиха, че остават приятели. Сред основните причини за разрива и до днес се спрягат многото изневери на актьора.


Анистън за разделите, бездетието & още нещо


В този момент вече, по думите на близки до ежедневието й хора, Анистън е готова за нова тръпка в живота си, но предвид безкрайно натоварения й работен график, едва може да отдели време да се наспи, какво остава за по-спокоен и богат на романтика личен живот.


Истинската причина за раздялата: Дженифър задушаваше Джъстин

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.