Следва

6 рокли в лятна нощ - от слабо познати марки

Коко Роша в бяло за своя Мастър клас - много чупки в кръста, много интерес от записалите се

#strikeapose 

All fashion преди 4 години

Тя е канадка, супермодел, 30-годишна.

Коко Роша, освен хубава, успешна и много популярна, очевидно е и доста добре бизнес ориентирана и далновидна. Мацката пусна в профила си видео, в което се вижда как преподава моделски стойки и чупки на едно дузина, че и повече млади и жадни за слава девойчета.


Книгата за "позирането" на Коко Роша


Оказва се междувременно, по думите на самата Коко, че Мастър класът й е проведен, докато самата тя е с болен гръб: "Показвах пози с болен гръбнак на Coco Rocha Model Camp през уикенда и се чувствах като бабичка с всички тези млади модели наоколо", споделя Коко Роша в Instagram.


цялото видео е малко по-долу>>>

Иначе, от бекстейдж кадрите виждаме една приятнa /много/ слаба дама, видимо доста опитна в занаята, гъвкава, пластична, артистична. За цялостното артистично впечатление допринасят добре скроеният гащеризон в бяло, с ръкавите му - обемни и пеперудени, както и съчетаните с него бежови обувки на дебел ток - оптимални за танц, както и съвсем семпло прибраната на опашка коса.

Феновете не искат да допуснат, че Роша има някакъв проблем, в профила на модела се сипят коментари: "изглежда, сякаш ти няма нищо", "блестящо", "надявам се, че гръбнакът ви е по-добре", "трябваше да станете танцьорка, знаете как да се движите" и още, и още.

Какво, собствено, е Coco Rocha Model Camp? Супер бизнес идея, базирана на огромния интерес и жажда за моделска слава и публично признание у стотици и хиляди момичета по света. Това е многодневен мастър клас по позиране и моделски навици, който се провежда от Коко в Ню Йорк. В колаборация с въпросното мероприятие, под собствената си марка Coco For Sale моделът пуска в продажба и различни стоки - чанти, суичъри, тениски и много други.

Бравос!

More All fashion