Следва

Fjällräven изпълва столичния "квАРТал" с цветни графити до 11ти Август

Ооопс, Линдзи Лоън опасно близка с принца на Саудитска Арабия

Момчето се казва Мохамед бен Салман, мургаво хубав, приказно богат и така, между другото, принц...  

Celebrities преди 4 години

Ех, тази Линдзи, не знаем как го постига /припомняме списъка от 2014-та, тогава все още само! с 36 известни мъже, имали честта да общуват с актрисата и певица отблизо/, но го прави като по учебник.



От гадже на гадже и от принц на принц, този път 33-годишната актриса е в опасна близост, 99.9% с интимен характер, със своя връстник и наследник на престола на Саудитска Арабия - Мохамед бен Салман.

Близки до звездата потвърждават, че актрисата прекарва с първия вицепрезидент на страната много време, включително се превозва по целия свят с личния му самолет, като междувруменно й се случва да получава разкошни подаръци през кратки интервали от време, част от които директно под формата на кредитни карти.

Приятели на Лоън с очите си виждат и непрекъснатата телефонна кореспонденция между двамата.



От друга страна, официални източници, натоварени от Линдзи да следят за "имиджа й" твърдят, че слуховете за близка дружба между актрисата и принца на Саудитска Арабия, сам по себе си извънредно скандален образ, от когото дори собственият му баща - крал Салман, сне част от доверието и ограничи правомощията му/ са силно преувеличени. Същите твърдят, че двамата наистина се познават, но са се виждали само веднъж, на кръг от Формула 1 и то миналата година.



Представителите на Лоън отричат също тя да приема подаръци от него, както и че си кореспондира редовно с момъка. И все пак, запознати са категорични, че високопоставени лица  /да, в мн.ч/ от Близкия Изток извънредно често оказват на Линдзи специални знаци на внимание: "Тя буквално ги побърква", - споделя анонимен запознат.

Сега, в името на коректността, следва да споменем, че ваклият хубавец Мохамед, който от 2017-та е първи вицепрезидент на Саудитска Арабия, е наистина накичен със съмнителна слава. В началото наричан амбициозен реформатор и честен борец с корупцията, по-късно той е обвеян с ореола на кръвожаден и дори безмилостен диктатор, който дори носи личната отговорност за жестокото убийство на саудитския журналист и опозиционер Джамал Хашкаджи.

Известно е още, че простолонаследникът е женен за принцеса Сара бин Машур Ал Сауд, като двойката възпитава 4 деца: принцовете Салман и Машхур и принцесите Фахд и Нури.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.