Следва

How to NOT Lose a Guy in 10 Days, а да си направиш гердан от дръжка на чанта

Кой как избра да се рекламира: Селена Гомес за Puma

27-годишната Селена Гомес продължава тясното си сътрудничество с Puma, което стартира през 2017 година

All fashion преди 4 години

В мрежата се появиха първите снимки от новата рекламна кампания с участието на Селена - тази на обновения модел кецове - Cali Remix.


Това послание за Джъстин ли е, Селена?


Снимките ни дават малко от енергията на калифорнийското крайбрежие - Селена позира на фона на палми, ретро автомобили, сърф-дъски, плажни чадъри. Признаваме, че звездата стои чудесно в кадър с лекия си бежов топ с дълъг ръкав, спортни панталони в тон и кецките от новата колекция Cali Remix. С чифт от тях вече можем да се сдобием във фирмените магазини на бранда, както и онлайн тук. Струват около 150 лева.

Припомняме, че миналия месец Селена отдъхна в Мексико, където грееше в цял червен бански в стилистиката на "Спасители на плажа", междувременно огря в бяло червения килим на фестивала в Кан, изпразнува 27-ия си рожден ден, събра сили и енергия да се възстанови и да преодолее неприятностите, след нервния срив, който преживя в самия край на миналата година.

"Чакам с нетърпение да излезе новият ми албум, иска ми се и да прекарам известно време в уединение. Сега вече съм на възраст, в която ми харесва да бъда сама със себе си", разказа Гомес в скорошно интервю.

Пред журналистите Селена признава още, че да се върне към нормалния живот и да преодолее тежкото емоционално изпитание, й помага терапията. Певицата твърди, че благодарение на сеансите с психолог е успяла да прозре естеството на направените грешки, основно в детството, да открие реалните причини за много от проблемите си и да разбере самата себе си по-добре.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.