Следва

How to NOT Lose a Guy in 10 Days, а да си направиш гердан от дръжка на чанта

Кой как избра да се рекламира: Селена Гомес за Puma

27-годишната Селена Гомес продължава тясното си сътрудничество с Puma, което стартира през 2017 година

All fashion преди 4 години

В мрежата се появиха първите снимки от новата рекламна кампания с участието на Селена - тази на обновения модел кецове - Cali Remix.


Това послание за Джъстин ли е, Селена?


Снимките ни дават малко от енергията на калифорнийското крайбрежие - Селена позира на фона на палми, ретро автомобили, сърф-дъски, плажни чадъри. Признаваме, че звездата стои чудесно в кадър с лекия си бежов топ с дълъг ръкав, спортни панталони в тон и кецките от новата колекция Cali Remix. С чифт от тях вече можем да се сдобием във фирмените магазини на бранда, както и онлайн тук. Струват около 150 лева.

Припомняме, че миналия месец Селена отдъхна в Мексико, където грееше в цял червен бански в стилистиката на "Спасители на плажа", междувременно огря в бяло червения килим на фестивала в Кан, изпразнува 27-ия си рожден ден, събра сили и енергия да се възстанови и да преодолее неприятностите, след нервния срив, който преживя в самия край на миналата година.

"Чакам с нетърпение да излезе новият ми албум, иска ми се и да прекарам известно време в уединение. Сега вече съм на възраст, в която ми харесва да бъда сама със себе си", разказа Гомес в скорошно интервю.

Пред журналистите Селена признава още, че да се върне към нормалния живот и да преодолее тежкото емоционално изпитание, й помага терапията. Певицата твърди, че благодарение на сеансите с психолог е успяла да прозре естеството на направените грешки, основно в детството, да открие реалните причини за много от проблемите си и да разбере самата себе си по-добре.

More All fashion