Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Blue Suede Shoes…

„Може да ме събориш,
да стъпиш върху лицето ми,
да опетниш името ми...

All fashion преди 14 години

„Може да ме събориш,
да стъпиш върху лицето ми,
да опетниш името ми,
да изгориш къщата ми,
да откраднеш колата ми,
да изпиеш питието ми,
да направиш всичко, което поискаш,
но стой далеч от обувките ми.

Не стъпвай върху моите велурени обувки!”

Ако и ти като Елвис имаш особено отношение към велурените обувки или все още не си срещнал своята велурена половинка, значи определено ти е време за нов чифт.

Изделията от велур са може би едни от най-красивите превъплъщения на обработената кожа. Той е тънък, мек и разтеглив, което го прави идеален за дрехи и деликатна употреба. Първоначално от него са били правени ръкавици, днес го виждаме под всякакви форми, но сме му най-големи фенове, когато е върху чанти и обувки.

Има едно местенце, малко отдалечено от пазарната обстановка на центъра, разположено в локалното до хотел Плиска, където намерихме любимите ни велурени чанти и ботуши този сезон. Става дума за Shoes 8, които са ексклузивен представител на бразилската марка Schutz.

Съветваме те за краката да избереш боти или ботуши, защото именно сега е сезона те да са на топло. В Shoes 8 ще намериш с равна подметка или на ток, както и такива с така актуалните грайфери за да осигурят стабилността ти по заледените софийски улици и тротоари. За пълните fashion victims магазина предлага и модели без пръсти.

Ако пък държиш на класическия и елегантен модел велурени обувки, отново се отбий между 10:00 и 19:00 през делничните дни или събота на бул. Цариградско шосе, бл. 113. Shoes 8 със сигурност ще задоволят капризния ти вкус.

телефон 0899 99 77 22


Повече за Shoes 8  и бразилските обувки чети тук>>>


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.