ТенденцииТЕ Есен/Зима 2019-та: Какво ни очаква

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2019-та: Какво ни очаква

Ако трябва да дадем кратко, но изчерпателно обяснение за тенденциите на Есен/Зима 2019-та, то това ще е равностоен микс от две категорични противоположности - едната на минимализма в най-чистия му вид, а втората на максимализма в богатство и изобилие, както си му е редът.

Наблюдаваме завръщането на гладката мека кожа в цели и много луксозни ансамбли, скроените до съвършенство дълги вълнени палта и изкусни костюми, както и класическите материи като цяло, сред които туид и всички интерпретации на карето, които идват наум.

От отсрещната страна обаче, в абсолютен контрапункт, застават разточителните пера, пайети и невъобразими обеми в шантави конструкции, преразгледани до един в болезнено ярките тонове на циклама, жълто, оранжево, лилаво и синьо. Освен подчертано вечерни и парти предложения, сред изброената еклектика място намира още интерпретацията на модерната буржоазия, подчинена на 70-тарската естетика, която имена като Celine, Gucci, Lanvin и JW Anderson усвояват до съвършенство.

Започваме с детайлното разглеждане на всяка една от десетте основни тенденции през следващите дни, а дотогава се запознаваме основно с тях в няколко кадъра:

Modern Bourgeoisie


Dior


Lanvin


Celine

Color Crush

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.