Следва

#TheLatest: Датчанките в Net-a-Porter - "приятелство и перли", романтична, нетрудна и женствена естетика

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2019-та: Какво ни очаква

Ако трябва да дадем кратко, но изчерпателно обяснение за тенденциите на Есен/Зима 2019-та, то това ще е равностоен микс от две категорични противоположности - едната на минимализма в най-чистия му вид, а втората на максимализма в богатство и изобилие, както си му е редът.

All fashion преди 4 години

Наблюдаваме завръщането на гладката мека кожа в цели и много луксозни ансамбли, скроените до съвършенство дълги вълнени палта и изкусни костюми, както и класическите материи като цяло, сред които туид и всички интерпретации на карето, които идват наум.

От отсрещната страна обаче, в абсолютен контрапункт, застават разточителните пера, пайети и невъобразими обеми в шантави конструкции, преразгледани до един в болезнено ярките тонове на циклама, жълто, оранжево, лилаво и синьо. Освен подчертано вечерни и парти предложения, сред изброената еклектика място намира още интерпретацията на модерната буржоазия, подчинена на 70-тарската естетика, която имена като Celine, Gucci, Lanvin и JW Anderson усвояват до съвършенство.

Започваме с детайлното разглеждане на всяка една от десетте основни тенденции през следващите дни, а дотогава се запознаваме основно с тях в няколко кадъра:

Modern Bourgeoisie


Dior


Lanvin


Celine

Color Crush


Off-White


Balenciaga


Jacquemus

Strong Shoulder


Saint Laurent


Givenchy


David Koma

Leather Head-to-Toe


Tom Ford


Roberto Cavalli


Bottega Veneta

Dark Rose


Alexander McQueen


Valentino


Dries Van Noten

English Tweed


JW Anderson


Tibi


Dolce&Gabbana

Plumage Party


Peter Piloto


JW Anderson


Burberry

Big fancy gowns


Marc Jacobs


Brandon Maxwell


Molly Goddard

Long Heavy Coats


Max Mara


Hugo Boss


The Row

Daylight Disco


Dior


Dolce&Gabbana


Chanel

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.