Следва

#TheLatest: Датчанките в Net-a-Porter - "приятелство и перли", романтична, нетрудна и женствена естетика

ТенденцииТЕ Есен/Зима 2019-та: Какво ни очаква

Ако трябва да дадем кратко, но изчерпателно обяснение за тенденциите на Есен/Зима 2019-та, то това ще е равностоен микс от две категорични противоположности - едната на минимализма в най-чистия му вид, а втората на максимализма в богатство и изобилие, както си му е редът.

All fashion преди 4 години

Наблюдаваме завръщането на гладката мека кожа в цели и много луксозни ансамбли, скроените до съвършенство дълги вълнени палта и изкусни костюми, както и класическите материи като цяло, сред които туид и всички интерпретации на карето, които идват наум.

От отсрещната страна обаче, в абсолютен контрапункт, застават разточителните пера, пайети и невъобразими обеми в шантави конструкции, преразгледани до един в болезнено ярките тонове на циклама, жълто, оранжево, лилаво и синьо. Освен подчертано вечерни и парти предложения, сред изброената еклектика място намира още интерпретацията на модерната буржоазия, подчинена на 70-тарската естетика, която имена като Celine, Gucci, Lanvin и JW Anderson усвояват до съвършенство.

Започваме с детайлното разглеждане на всяка една от десетте основни тенденции през следващите дни, а дотогава се запознаваме основно с тях в няколко кадъра:

Modern Bourgeoisie


Dior


Lanvin


Celine

Color Crush


Off-White


Balenciaga


Jacquemus

Strong Shoulder


Saint Laurent


Givenchy


David Koma

Leather Head-to-Toe


Tom Ford


Roberto Cavalli


Bottega Veneta

Dark Rose


Alexander McQueen


Valentino


Dries Van Noten

English Tweed


JW Anderson


Tibi


Dolce&Gabbana

Plumage Party


Peter Piloto


JW Anderson


Burberry

Big fancy gowns


Marc Jacobs


Brandon Maxwell


Molly Goddard

Long Heavy Coats


Max Mara


Hugo Boss


The Row

Daylight Disco


Dior


Dolce&Gabbana


Chanel

More All fashion