Следва

Най-интересното по Viasat History през август

Животът след 45: Лиз Хърли и сините бикини

Прекрасна е Елизабет Хърли, 54-годишна, модел и актриса, на тези споделени лично снимки, на които я виждаме в нежносин бански, част от новата й собствена модна линия плажна мода.

Celebrities преди 4 години

Актрисата видимо не изпитва никакво стеснение от позирането, а и все пак е очевидно - на фигурата й могат да завидят мнозина, дори и много по-млади жени и модели.

Стегнат корем, стройни крака, леко загоряла кожа.


Животът след 50: Мамчетата, на които тайно завиждаме!


За рекламните фотоси госпожа Хърли носи грим с акцент на очите, косите са естествени, с леки вълни по раменете. Сочността на кадъра се подсилва от идеалния фон приказна зеленина.

Не е странно, че болшинството коментари под фотото в профила на звездата са от мъже. "Невероятно! Във вашия случай възрастта е просто цифра. Този пост е поредното потвърждение", "Ако се опитвате да ме накарате да се влюбя във вас, трябва да ви кажа, че това се случи още преди 20 години!", "Елизабет, красотата ви е невероятна. С всяка следваща година ставате все по-хубава".


Синът на Елизабет Хърли с чудни къдри


В момента Елизабет Хърли се намира в Лос Анджелис за снимките на новите серии на Marvel Runaways.


Животът след 45: Лиз Хърли и мечтата й за сватба


Дамата отдавна е доказала, че именно тя е кралицата на плажните фотоси. Мнозина твърдят, че Лиз изглежда като връстница на сина си и не са далеч от истината. Освен другото, знайно е, че актрисата има прекрасно чувство за хумор и самоирония, и никога не се е страхувала от критика и дори да стане за смях.

Което в случая просто няма как да стане, тя наистина е чудесна!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.