Следва

Френската, немска и българска сцена се събират за едно незабравимо парти в Cacao Beach Club

Усмихната, плачеща, руса, черна, всякаква - 73 кадъра непринудена Чарлийз Терон на 44!

Красота, сексапил и абсолютен талант - равни пропорции и от трите откриваме у "Атомичната Чарлийз", която днес навършва 44-тата си годишнина!

Celebrities преди 4 години

Позната е с филмовите си превъплъщения и зашеметяващи red carpet визии, но репутация на икона на стила не се гради току-така - трябват време, усилия и смели модни избори.


Роузи Хънтингтън-Уайтли, Тилда Суинтън, Чарлийз Терон, еееех, в Ню Йорк


Днес Атомичната блондинка празнува 44-тия си рожден ден, по повод на който разглеждаме модната и бюти трансформация на актрисата - в тотално разбъркан ред, за да е по-интересно, а и сме почти убедени, че тя самата едва ли би успяла да разпознае коя визия след коя идва.


16 килограма отгоре: Чарлийз Терон и "понапълняването"


Въпреки преобладаващите драстични промени във външния вид, без които Терон като една типична актриса май не може да живее, блясъкът в очите й не се променя от първата до седемдесет и втората снимка - е, на моменти (като на кадър 43 и кадър 57) е малко по-влюбен, но цялостното усещане е за целеустремена жена, която много ясно знае накъде отива, с кого и най-вече защо. Чарлийз излъчва заразителна увереност и създава представа за абсолютно непоколебим образ, който ВСЕКИ би искал да има в живота си - било то като духовен учител или просто като фигура, която да зяпаш в недоумение "как изглежда толкова перфектна???"


Щрак, fashion, на портрет: Чарлийз Терон


177-сантиметровата блондинка в 72 толкова непринудени кадъра, че чак ни умили, в галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.