Следва

Коректорът за 11 лева, от който се нуждаят тъмните кръгове около очите ви

Прясно разговорихме за вас: Дани в преследване на перфектната грим визия

Вечноусмихнатата Дани изигра ролята на добрата фея-орисница - дойде, "наводни" Редакцията с чудни гримове и раздаде усмивки на всички ни.

Face преди 4 години

Не, не е Коледа. Просто тя и целият екип на VOGUE VISION - Митко Дамов обичат да ни радват целогодишно - било то с партита, чудесна екипна работа, или изненади в четвъртък сутрин. Днес е последното.

Дани, визажист в екипа на VOGUE VISION, ни донесе за изследване цяла торба цветна козметика на LA BIOSTHETIQUE Paris за настоящия летен сезон, а докато ние се радваме на стилните опаковки и подготвяме подробния анализ на приетото (малко по-късно днес!), използваме момента да разговорим слънчевото момиче за нещата от живота, грим серията, спорта и перфектните й вежди.



View Sofia: Здравей, Дани, какво те води насам?
Дани:
Новата колекция на LA BIOSTHETIQUE! Идвам да ви покажа продуктите и да ви я презентирам.

V.S.: Kaкво има вътре? Кое е най-готиното в този плик?
Д.:
Всички продукти са много добри, най-готини може би са цветните продукти - сенките, уникалните пудри и хайлайтъри, червилата... всъщност, всичко, което съм ви донесла е супер!



V.S.: От колко време работиш за VOGUE VISON - Митко Дамов?
Д.:
От две години.

V.S.: Би ли сравнила продуктите с някои други - пак висок клас козметика - или имат специфичен чар, харакрер, който е абсолютно неповторим?
Д.: По-скоро не мога да ги сравня с друг бранд. Като цяло пак са в гамата, която е със 100% натурални съставки, но носят своето послание, съвсем различно от другите марки - това да дават една много изчистена и натурална визия. Концепцията на марката е точно такава - натурална, подходяща за всяка възраст.

V.S.: Ти си с LA BIOSTHETIQUE сега, нали?
Д.:
Да.

V.S.: Защото имаш именно този страхотен натурален вид, супер тонизиран и свеж. Как го поддържаш?
Д.:
Изцяло с продултите на LA BIOSTHETIQUE Paris. С makeup и бялата линия. Изцяло с почистващите продукти, които са подходящи за моята кожа, имаме и страхотни нови продукти в бялата линия -  детоксикиращи перли, те много добре озаряват кожата и й придават хубава сияйност.

V.S.: Сама ли си почистваш веждите?
Д.:
Да, и момичето, което работи при нас, също се грижи за тях.

V.S.: Как се казва тя?
Д.:
Деси - нашият козметик. Работи в салона в хотел Хилтън. Страхотна е, препоръчвам!

V.S.: Там ли ходиш и на козметика?
Д.:
 Да.

V.S.: Какво предпочиташ като процедури?
Д.: 
Тя прави страхотни терапии с продуктите на марката. Основно почистване, хидратиращи терапии - много са хубави, идеални за периода и възтановяващи кожата след сезона. Мезотерапията също е много, много добра.

V.S.: Кажи два-три трика за жени, които живеят в мръсен град и нямат много време да се грижат за кожата си както си му е редът?
Д.:
Най-важното според мен е първо да почистват добре кожата си, да не наслагват много продукти и периодично да я освежат със спрей. LA BIOSTHETIQUE има много добър такъв продукт, от ботаник серията, освежава, хидратира, възстановява и предпазва кожата от замърсявания. Придава много хубава сияйност. Отново с изцяло натурални съставки.

V.S.: Една важна тайна от кухнята, от професионалист, против петна, защото сега сме определено в сезона на опетняването?
Д.: 
Най-важното е да се слага добър слънцезащитен продукт, слънчезащитната ни серия е изключителна.

V.S.: Тоест,  имаме ли оправдание да пропуснем - много бързаме, детето, работата...?
Д.:
Не, не би трябвало, това е много важно и не изисква много време. Имаме дори фон дьо тен, който е със слънцезащитен фактор, компактен е, може да се носи в чантата - с 50-ти фактор е и издържа на изпотяване, може дори на плаж да се ходи с него. Много удобен и практичен.

V.S.: А какъв спорт упражняваш, видимо си в много добра форма.
Д.: 
Различно. Дълго време се занимавах с художествена гимнастика, сега ходя на фитнес и на различни групови тренировки.

V.S.: Каква зодия си?
Д.:
 Водолей.

V.S.: А раницата каква марка е?
Д.: 
Juicy Couture.

V.S.: Ех, не снимахме очилата, жестоки са, откъде?
Д.:
О, да, много са ми любими - Tom Ford, новата колекция.


Пресният ни разговор е прясно заснет от 48-мегапикселовата камера на Huawei P30 pro!

More Face