Следва

Новият Ленд Крузер официално стъпи в България

За здравословно хранене с „Финес и настроение”

За хората, за които всяка калория е от значение, за хората, които предпочитат да разделят храната на порции и...

Food преди 14 години

За хората, за които всяка калория е от значение, за хората, които предпочитат да разделят храната на порции и които водят здравословен начин на живот, „Тандем” създаде специална серия месни продукти с до 3% мазнини.

„Финес и настроение”
е първата група месни продукти от български производител, която е преназначена да удовлетворява потребностите дори на спазващите диети. Вкусовите качества на серията, включваща Шунка, Пражка шунка, Шунка бут, Свинско филе, Селско филе, Деликатес „Елегант” (от говеждо месо), Шунка „Елегант” (от говеждо месо), опровергават тезата, че здравословната храна не е вкусна.

Деликатесите могат да бъдат намерени на насипните витрини в големите магазини в количества по индивидуално желание, но се предлагат и в удобни разфасовки от 110, 120 и 240 гр. Броят на съдържащите се във всяка опаковка фино нарязани парченца е прецизно отбелязан на опаковката.

Това ги прави подходящи за бърз, но пълноценен обяд в работата, за консумация наведнъж или два пъти. Различават се лесно на рафтовете в магазина по надписа „Финес и настроение”.

Леко наклоненият шрифт с деликатно вплетено сърце в първата буква е словесен и визуален израз на емоциите, заряда и енергията, които носи храната.

Специална енергийна таблица върху малките опаковки посочва точното съдържание на белтъчини, въглехидрати и мазнини.

Тя позволява изчисляване на енергийната стойност на продукта и контрол над приеманите калории. Любопитен факт е, че 90% от съдържанието на месните деликатеси се смила изцяло от човешкия организъм, защото са приготвени от крехко месо.

Неслучайно специалистите по хранене препоръчват тази група продукти на „Тандем” за балансирано хранене.

Още на tandem.bg

 

More from View Sofia

More Food