Следва

Помощ: 5 типа мъжаги, с които е по-умно да няма игра

Ваканцията на известните #3: Кейт Мос в Сен Тропе

45-годишната хубавелка направо не се спря това лято!

Celebrities преди 4 години

Продължава да пътешества, очевидно в бойко морско настроение, и този път - августовски /след юлското й пребиваване на яхта по италианското крайбрежие/, се радва на живота в Сен Тропе. 32-годишният бойфренд Николай фон Бисмарк този път не присъства в кадрите, замества го, изглежда, близката приятелка на британския модел и бивша съпруга на Джъд Лоу - 54-годишната Сади Фрост, придружена от гаджето си Дарън Строугър.


Кейт и Николай в началото на връзката им


11 неща, които не знаехме за новия "мистър Мос": Николай фон Бисмарк


За разлика от цитираната двойка, която вероятно предпочита да се поприкрие от любопитните обективи на фотографите, Кейт няма никакви притеснения - тя се пече на слънцето и си джитка по палубата с подчертана фриволност, чудесна в бледосиния си бански.

Сен Тропе се явява един от любимите курорти на звездите от модния подиум от 90-те - из симпатичните му пристанищенца, заливчета и улички всяко лято бива засичана Кейт. Разликата с този сезон е само, че предни лета обикновено я виждахме топлес, докато сега дисциплинирано си носи горнището.

Освен че я разбираме и подкрепяме напълно по повод избора й на лятна дестинация /просто нямаме време, иначе и ние щяхме да сме там/, приемаме безрезервно и избора й на спътник в този етап от живота. Николай фон Бисмарк има младостта, титлата, хубостта, чара и сериозността на намеренията, които адмирираме у всеки кандидат за рицар на сърцето на някой от нас.

Agreed?


Кейт Мос се сгоди… преди да се разведе със съпруга си!


 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.