logo loader
Следва

Помощ: 5 типа мъжаги, с които е по-умно да няма игра

Ваканцията на известните #3: Кейт Мос в Сен Тропе

45-годишната хубавелка направо не се спря това лято!

Celebrities преди 4 години

Продължава да пътешества, очевидно в бойко морско настроение, и този път - августовски /след юлското й пребиваване на яхта по италианското крайбрежие/, се радва на живота в Сен Тропе. 32-годишният бойфренд Николай фон Бисмарк този път не присъства в кадрите, замества го, изглежда, близката приятелка на британския модел и бивша съпруга на Джъд Лоу - 54-годишната Сади Фрост, придружена от гаджето си Дарън Строугър.


Кейт и Николай в началото на връзката им


11 неща, които не знаехме за новия "мистър Мос": Николай фон Бисмарк


За разлика от цитираната двойка, която вероятно предпочита да се поприкрие от любопитните обективи на фотографите, Кейт няма никакви притеснения - тя се пече на слънцето и си джитка по палубата с подчертана фриволност, чудесна в бледосиния си бански.

Сен Тропе се явява един от любимите курорти на звездите от модния подиум от 90-те - из симпатичните му пристанищенца, заливчета и улички всяко лято бива засичана Кейт. Разликата с този сезон е само, че предни лета обикновено я виждахме топлес, докато сега дисциплинирано си носи горнището.

Освен че я разбираме и подкрепяме напълно по повод избора й на лятна дестинация /просто нямаме време, иначе и ние щяхме да сме там/, приемаме безрезервно и избора й на спътник в този етап от живота. Николай фон Бисмарк има младостта, титлата, хубостта, чара и сериозността на намеренията, които адмирираме у всеки кандидат за рицар на сърцето на някой от нас.

Agreed?


Кейт Мос се сгоди… преди да се разведе със съпруга си!


 

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи