Следва

"Технологичният" кошмар на всеки родител: Наталия Водянова за разликата в поколенията

Трета бременност за Мила Йовович

Вчера 43-годишната Мила Йовович сподели с всички, които й симпатизират, че чака трето детенце.

Celebrities преди 4 години



Снимката, на която се вижда приятната закръгленост на бъдещата мама, актрисата сподели в профила си в Instagram, като допълни:

"Пак съм бременна. Когато го разбрах преди 13 седмици, ме нападнаха смесени чувства. Заради възрастта и страха от това отново да не загубя бебето, не исках да се привързвам към него твърде рано. Последните месеци и аз и моето семейство бяхме като на тръни, не беше лесно, никак."



Неотдавна холивудската звезда откровено разказа пред целия свят, че преди няколко години й се е наложило да направи аборт по медицински причини в доста напреднал стадий на бременността /в петия месец/.

Определени опасения е имало и този път, затова и е отделено много внимание на консултации с лекари, които са потвърдили, че всичко е в норма и спокойно. Едва след тази констатация, Мила се е решила да сподели очакването, като разкрива и пола на бебето - момиченце.
Припомняме, че Мила и 54-годишният й съпруг - Пол Андерсън, имат вече две дъщери - 11-годишната Ева и Дашиел, на 4.



Мила е една от 100-те публични личности, които разписаха отвореното писмо от Model Aliances до Victoria's Secret срещу сексуалния тормоз.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 22 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.