Следва

Три много по-достъпни и съвсем нелоши алтернативи на The Birkin Bag

Есен/Зима 2019-та: Модерната буржоазия

ТЕНДЕНЦИИТЕ ЕСЕН/ЗИМА 2019

All fashion преди 4 години

Разглеждайки в детайли есенно-зимните колекции за 2019-та, една не особено трудна за постигане, но силно изявена откъм обем и дизайнерски прочит комбинация, не спира да се изпречва пред погледите ни, дизайнер след дизайнер, дефиле след дефиле. Става въпрос за основата от миди пола, красив топ и блейзър, които в правилния за новия сезон стайлинг, зазвучават по парижански 70-тарски или както колегите от Vogue наричат още стиловата интерпретация - модерна буржоазия.


Dior Есен/Зима 2019

Дизайнерският подход се изразява в красиви копринени топове, шалчета, чувствени поли и спретнати красиви блейзъри в букле или туид, а изисканите, но някак flashy големи златни аксесоари неизменно съпровождат всяка една от визиите. Гамата сама по себе си пази елегантно зададения тон и се позиционира успешно сред бежовите, кафяви и като цяло неутрални нюанси, а леопардът може да присъства като мотив, но в малки и ненатрапчиви дози. Голям брой от актуалните дизайнерски имена в момента застават зад тази повече стилистична, отколкото дизайн идея - втората дамска колекция на Еди Слиман за Celine е като цяло подчинена на концепцията, а модните реакции, за сметка на тези от първото дефиле, са доста по-позитивни и ще се изразят в поощрение откъм продажби през следващите няколко месеца, надяваме се.


Celine Есен/Зима 2019

Рикардо Тиши за Burberry (#1 в галерията горе) пък също заделя една немалка част от обемния иначе line-up за въпросната естетика, потопена в бежово и нежни материи, поддържащи настроението женствено, сякаш Наталия Водянова сама по себе си не е достатъчно олицетворение за женственост. При Fendi (#3 в галерията) пък подходът е малко по-дързък - плисираната миди пола е решена в прозрачна материя и се съчетава с високи бели кожени ботуши, а топът, макар и да идва с консервативна висока яка, не пречи на внушението да остане смело и предизвикателно>>>


Lanvin Есен/Зима 2019


Balenciaga Есен/Зима 2019

More All fashion