Следва

Уличният стил на звездите: бременната Блейк Лайвли - красота в Манхатън

"Технологичният" кошмар на всеки родител: Наталия Водянова за разликата в поколенията

Водянова рядко споделя кадри на децата си със своите последователи в социалните мрежи, но...

Celebrities преди 4 години

Но редките случаи, в които ни допуска до интимния си свят, са толкова мили и забавни, че мигновено й прощаваме огромните времеви паузи.

В последно време не можем да се оплачем - супермоделът почти не пропуска ден да ни осведоми къде е, с кого е и как се чувства. Последният споделен кадър е с 5-годишния син на Водянова и Антоан Арно - Максим. Наталия демонстрира префинен френски шик в бяла копринена риза, червена пола с принт и широкопола сламена шапка, а Максим, съвсем по детски, избира непретенциозна алена фланелка, въпреки че някъде със сигурност има етикетче LVMH - но пък поне дава вид на обикновена детска тениска.

Фотографията представлява следното: мама и син, погълнати от устройствата си - Наталия от ретро фотоапарата си, а Максим от таблета си. "Поколения", подписва Водянова публикацията си в Инстаграм.


Синът на Наталия Водянова дебютира на подиума на Balmain


Постът генерира бурно обсъждане сред последователите на супермама-модела. Някои фенове се интересуват живо от марката на фотоапарата, а други разсъждават по темата дали момчето въобще знае какво представлява устройството в ръцете на мама.

Само кадър назад в инстафийда на Водянова е споделена снимка, на която моделът прегръща покойната Алла Вербер: "Тази невероятна жена беше източникът на мода в Русия. Не мога да си представя индустрията без нея... ще ни липсваш завинаги. Отзивчива, ярка, искрена, целеустремена... завинаги ще останеш пример в живота и светъл спомен в сърцата ни."


Истории от живота: R.I.P. Алла Вербер


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.