Следва

Цветно утро

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

R&B дивата Бийонсе се осмели да излезе по бельо като основно облекло на сцената на европейските награди на...

All fashion преди 14 години

1. Бийонсе по бельо на Европейските награди на MTV в Берлин.

R&B дивата Бийонсе се осмели да излезе по бельо като основно облекло на сцената на европейските награди на MTV за музика в Берлин.

Костюмът й се състоеше от ярко червени ръкавици, жартиери и боди без презрамки. Харесваме стила й, харесваме смелостта и склонността й към провокации, но не мислим, че фигурата й позволява чак такива волности.

На същото събитие тя носеше рокля на Versace, която по скоро наподобяваше русалка, отколкото нещо друго.

2. Прекалено късите рокли




О, да! Секси са. Абсолютен пролетен хит са! Но не са за всеки. Те стоят страхотно върху идеално изваяно тяло. Повтаряме върху идеално, не просто хубаво.

Независимо дали отдолу си с клин, чорапогащник или без нищо. За пореден път те съветваме, наистина внимавай с тенденциите.

3. Рекламният клип на Антония Петрова за Мис Свят



Мис България 2009 засне клип, с който ще ни представи на конкурса „Мис свят”. В клипа перничанката танцува във фолклорно облекло.

За хореографията тя твърди, че е оригинална и е съставена от модерни и фолклорни мотиви. За хореографията ние твърдим, че ако има фолклорни мотиви, то българските почти не присъстват.

Освен това едно са танците в дискотека, танците за клип, който ще представя теб и страната ти пред цял цвят изискват сериозна подготовка, интересна хореография или поне добра идея. Ние не намерихме идея тук.

4. Няма Chanel в България. Това е!



Може всички да ухаем на него, да го усещаме по лицето и устните си, да носим парите и кредитните си карти в него или целия си дамски свят.

Може да обичаме малката си черна рокля, но в моментът, в който ни се прииска нова такава или нова чанта с метална верижка, най-близкият магазин на Chanel e в Истанбул или Виена.

А кажи честно, когато изгледа филма и те обхвана еуфорията около Коко, не ти ли стана малко тъжно, че в България все още ги няма.

5. Мъже в дамски дрехи



Бихме му взели всичко – панталона, джинсите, сакото, дори и ризата от гърба, защото ще ни отива, ще сме секси, ще сме стилни.

Но ние да му дадем дамската си чанта, или късото вталено сако – малко е нахално, не мислите ли и без това едва преглътнахме скини джинсите, защото просто му стоят убийствено.

Но с дамска чанта Chanel или такава тип плик, о, миличък, ще изглеждаш убийствено ужасно. Внимавай, когато прибягваш към нещо от нашия гардероб, защото ще си го браним ревниво.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.