Жени в черно: Даниела и линията на съдбата

Жени в черно: Даниела и линията на съдбата

Символи, знаци и сродни души...

В следобеда на годината - Август, възобновяваме мастилената си рубрика "Мъже в черно", в която по стар обичай си говорим за философията, стояща зад вековната традиция на татуировките, преминала през изпитанията на времето и на променливите трендове, за да заеме главна позиция в културата на съвремието ни. Обръщаме внимание на всички онези интересни лица, покрити це-ли-те в татуси. Днес ви представяме Даниела Чункукова - дамското присъствие и енергия в рубриката, която определено привлече погледите ни. Повече за нея - от самата нея:


Жени в черно: Галя Петкова
Даниела Чунчукова на 26 години. Занимавам се с реклама и работя като акаунт мениджър в рекламна агенция. Обичам да чета, а що се отнася до скритите ми заложби - смятам се за артист по душа. Като малка съм пяла, танцувала и свирила. До ден днешен обичам всяко едно от тези занятия и обожавам цветовете и изкуството. Тайните ми страхове ще запазя в тайна. Смятам, че всеки ден животът може да ти поднесе моменти на възход и падение, дори и малки. Важното е да не ни прави особено впечатление и да вървим напред. Занимавам се с йога от две години. От момента, в който това занимание влезе в живота ми, той се промени до неузнаваемост.

Наскоро стартирах своя блог www.ombyd.com, там споделям за пътя си към йогата и към по-осъзнатия живот. Дълго време планирах този проект и най-накрая е факт. Имам много работа, но с вяра и упоритост всичко, което искам, ще се случи. Мечтая да съм винаги влюбена, както в момента. Любовта ни прави по-добри и ни помага да постигнем всичко останало. Зодия Телец съм, но със смесени чувства към зодиите - все пак мисля, че и в тях има известна доза истина.

Любимото ми място е хълмът над село Брестник. Това е селото, в което дядо ми е отраснал и за мен е много специално. От хълмчето виждам небето, природата и моя роден град.

Нямам любима песен, обикновенно като харесам някоя я слушам по една седмица и след това сменям с друга. Не знам кой е любимият ми филм, но наскоро гледах Green Book и го препоръчвам силно на всеки. Филмът е прекрасен и показва човешките отношения по един много красив и деликатен начин. 


Мъже в черно: Иван Гинев, един графичен ДИЗАЙНЕР


След краткото, но съдържателно био на Дани, пристъпваме към въпросите за изящната й червена татуировка, които едва възспряхме:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.