Седмичен ХОРОСКОП - 12.08 - 18.08

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Родените под знака на Рак ще намерят интересни и обещаващи финансови отношения и ангажименти. Разбира се, те могат да бъдат важни не само за вас, но и за вашето семейство или работен екип. Предстои да проведете разговор или ще вземете решение, което ще ви ангажира в краткосрочен план – вероятно, отново в същата връзка.

Периодът е подчертано социалноактивен – запознанства, срещи, приятелства, възобновени стари дружби – отдайте се на възможностите, които ви се предлагат.

Евентуални неприятности могат да възникнат основно по ваша вина, но търсенето на изход от ситуацията ще ви накара да направите промени в работата си или в отношенията си с определени хора. Важно е да не реагирате прибързано или емоционално на всяка информация, която някой споделя с вас. Нещата определено ще се развият в много по-различна посока, отколкото очаквате.

Мъжете на зодията ще бъдат зависими от действията на други мъже – вероятно роднини (баща, дядо, по-голям брат и т.н.) или ръководители на работното си място/бизнес партньори.

Дамите ще бъдат емоционални, податливи на флирт и нови приключения. Нетърпеливи сте в грижите за себе си, за външния си вид също и сте готови да похарчите сума пари за козметика и нови дрехи, за да „поправите“ нагласата си.

Любовта е мила и щедра с вас, но не бъдете наивни.

Хороскоп

Още от Astro