Седмичен ХОРОСКОП - 12.08 - 18.08

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, събитията тази седмица ще бъдат важни за личния и семейния ви живот. Възможни са всякакви промени в доходите ви, в личния и в любовния ви живот. Възможно е да създадете ново приятелство, което ще ви донесе някои ползи във важен професионален или бизнес ангажимент.

През по-голямата част от седмицата ще бъдете завладени от странни, непредвидими настроения – владейте се.

Имате благоприятен период за уреждане на важен документ или договор. Възможно е да получите важно предложение, което няма да ви изненада.

Избягвайте спорове около различия с нелеки характери или просто хора, които не познавате. Бъдете предпазливи с новите запознанства. Не прибързвайте с важни решения за любовния си живот.

Мъжете на зодията предпочитат да прекарват повече време у дома, наслаждавайки се на спортни, политически или други телевизионни предавания. Също така са готови да свършат домашна работа, свързана с ремонти или подобрения, а и дори да не са, ще им се наложи.

Дамите искат да прекарват повече време с приятели извън дома си в приятна среда или сред природата. В някои случаи това може да противоречи на желанието на партньора ви и във връзката ви да възникнат конфликти и известно напрежение.

Хороскоп

Още от Astro