Следва

"Винаги избирам неща от новите колекции. Към дрехи от предишни не се и докосвам", Алла Вербер

Падам си по цветове, но повече по шопинг

Наред с дискусиите за Големите Тенденци за сезон Есен/Зима 2019-та, които водим и ще продължаваме да водим в следващите няколко седмици, придружаваме всеки един от основните трендове, готови да подчинят целия нов сезон на себе си, с една задоволителна порция шопинг.

Shopping преди 4 години

Списъкът с много добри находки се съобразява изцяло със зададената тема, а днес в случая това е пъстрият микс от силни тонове и модерни кройки в силно звучене, определени под общия знаменател "Падам си по цветове". Какво визираме под звучното име, разглеждаме в детайли тук, а междувременно дискутираме обстойно селекцията, в която са поместени няколко много красиви рокли, цветни обувки на ниски и високи токчета, копринени ризи, леки тренчове, фини плисета и чантички в най-разнообразни силуети и обеми.

И докато забързано избираме своите елементи измежду изкусните модни допълнения, хапваме лек и здравословен обяд, поддържащ добрата форма, за да влезем безпроблемно в новата рокля - онази синята на Issey Miyake, под номер 9.



ACTIVIA с Bifidus ActiRegularis с хрупкаво мюсли с киноа, бадеми и чиа идва в удобна опаковка Mix&Go с лъжичка, за да хапнем вкусно и в тон с високите температури навън, където и да сме, или както е в нашия случай - зад бюрото без да губим излишно време, наваксвайки с модните хрумки, защото, знаете, шопингът не чака!

More Shopping