Следва

Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa ще разтърсят Cacao Beach Club на 16 и 17 август

Какво ново (в БНТ): Спират Спортисимо и Билалов, Ути остава на половин цена

Промените в основната програмна схема от месец септември 2019

Movies & TV преди 4 години

След разместването на ръководните постове и пластове в Националната телевизия, следват и логични промени в програмната схема. Прес информация, предоставена от Дирекция "Маркетинг и комуникации" на телевизията майка, гласи следното:

"Във връзка с многобройните запитвания за промени в програмната схема на БНТ от началото на предстоящия телевизионен сезон изпращаме следващата информация:

- Предаването "Спортисимо" е прекратено и няма да има повече излъчвания;
- "Стани богат" също е прекратено, но ще бъдат излъчени оставащи по договор и вече заснети броеве на предаването;
- "Бързо, лесно, вкусно" ще продължи излъчванията си при намалена наполовина цена за реализация на 1 брой от предаването.

Повече информация за предстоящите предавания, както и пълната програмна схема за новия телевизионен сезон ще бъде оповестена скоро."


СЕМ избра Емил Кошлуков за генерален директор на БНТ


Причината за спирането на "Стани богат", с водещ Мишо Билалов, бе изтъкната още по времето, докато течеше конкурса за генерален директор на телевизията. Тогава Кошлуков даде "обещание" да спре развлекателната програма, след като бяха изнесени данни, че "играта струва на издържаната от данъкоплатците телевизия по 4.4 млн. лева на сезон, а цената само на едно предаване е близо 26 000 лв., а БНТ вече дължи 3 млн. на частна фирма за "Стани богат", пишат в Капитал.

Причините за спирането и съответно орязването на другите две предавания са идентични - неоправдани разходи.

More Movies & TV