Следва

Миналото: Алфред Хичкок - човекът, който можеше твърде много

Victor Ruiz, Nakadia и Onyvaa ще разтърсят Cacao Beach Club на 16 и 17 август

Balthazar & Jackrock, Robert Vasilev, DJ Steven и Peppou също ще покажат уменията си зад пулта

 

Music преди 4 години

На 16 и 17 август Cacao Beach Club посреща осем артисти за поредния уикенд, изпълнен с качествена електронна музика, танци до сутринта и приятни емоции. В петък бразилецът Victor Ruiz ще се качи на сцената на клуба заедно с Balthazar & Jackrock и Robert Vasilev. Събота е време да посрещнем отново една от любимките на публиката – Nakadia, заедно с една от новите звезди в света на техното – Onyvaa, както и DJ Steven, и Peppou.


Victor Ruiz

Victor Ruiz, когото феновете ще посрещнат на 16 август, се отличава с уникален звук, висококачествени продукции и енергия, спечелили му мястото на утвърден артист на техно сцената. Неговите ремикси на класически парчета са запазената марка на Victor по време на участия и това е начинът, по който отдава почит на имената, които са му повлияли. Освен ремиксите за имена като MOBY, Stephen Bodzin и Dubfire, той е и един от най-продаваните техно артисти в момента, с гигове по целия свят, от мащабни фестивали до ъндъграунд клубове.

На следващия ден, 17 август, Cacao Beach Club посреща момичето от Тайланд, което провокира техно революция в държавата си и бързо се озова в Берлин, Ибиза и всички други важни дестинации с изявени сцени. Енергична, с безупречно миксиране и безкомпромисна селекция, тя е една от най-желаните диджеи в света. Но как започва всичко за Nakadia? В провинция на Тайланд, неколкократно сменяне на работата и едно дългоочаквано пътуване до Европа през 2002 година, където се среща за първи път с техно музиката. Именно тогава започва и нейното истинско пътешествие и търсене на перфектния за нея звук. Няколко гига на острова Koh Samui я изстрелват на международно ниво и тя остава запомнена като пионер на възхода на ъндъграунда в Тайланд. Останалото е история и до момента Nakadia е имала участия в повече от 60 държави, като е ценен гост на фестивали като Tomorrowland, Loveparade, Sziget и много други.


Nakadia

Още една звезда, която си проправя път в индустрията съвсем сама, е Onyvaa – част от лайнъпа за 17 август в Cacao Beach Club. Родена в Калифорния, тя е едно от най-новите лица на сцената. Отличава се с мелодичното си техно, вдъхновено от Детройт, и много аналогови щрихи. От години Onyvaa е базирана в Париж, където поставя начало и на свой собствен лейбъл – Passeport Records. С дълбока любов към музиката тя улавя различни органични звуци от всевъзможни места и точки на света, капсулирайки атмосферата им в оригиналните си парчета. Креативността и неповторимото ѝ звучене получава подкрепата на имена като Maya Jane Coles, Joris Voorn, Paco Osuna и много други.

Onyvaa

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB

Билети за 16 и 17 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg

 

More Music