Следва

Клаудия Шифър и порасналата Клементин в супера - извънредно рядка среща с обективите

Ваканцията на известните: Безос, обеднял с няколко милиарда, но по-щастлив от винаги

Най-богатият човек в света пътешества по Европа с възлюбената си Лорън

Celebrities преди 4 години


Сен Тропе

55-годишният Джеф Безос и 49-годишната дама на сърцето му вилнеят из най-горещите европейски летни курорти - месец на Италинската, а сега и Френската Ривиера.


Скандалът Безос: Коя е любовницата на най-богатия мъж в света?


Само няколко дни назад папарашките обективи улавят двойката да се разхожда гордо, гордо из романтичните улички на Сен Тропе - усмихващи се влюбено и държащи се за ръце. Следваща спирка за влюбените според светската хроника е Портофино, а към момента се ширят в открито море по френската Ривиера, помещавайки частната, duh, яхта на собственика на Amazon, чиято ценичка възлиза на 400 милиона долара. Разходки по палубата, лов на слънчеви лъчи, приятен загар, потапяне в топлото море и джет-ски разходки.

Вярно е, че любовта няма нужда от думи - повече от видно е, че Безос е във върхова физическа форма, а на лицето на Лорън грее, макар и под ампулите хиалуронова киселина, такава самодоволна усмивка... Щастливи са, не можем да си слагаме грах на душите.

Припомняме, че романсът на най-богатия човек в света и телевизионната водеща стана известен година назад, когато Безос обяви развода с вече бившата си съпруга Макензи след 25 години брак, правейки я най-богатата жена в света за сметка на собственото си състояние.


Dr.E! завидя на Безос - разведе сеДжеф и Макензи

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...